Kina, en kvasi kommunisme kapitalisme

Betviler at Kina er fremtidens stormakt verken økonomisk eller på annen måte, kommunisme kan aldri bli en økonomisk stormakt over en lengre periode. Nå er jo kina en type kvasi kommunisme kapitalisme – slik er i dag. Det styres fra den andre siden av dammen. Kinesere har lenge elsket dollar. Det var et sjakktrekk fra visse på den andre siden og investere der for ca 15 år siden for å få ned produksjonskostnadene, i vesten, det gjorde at begynte og vokse økonomisk.

Det er verdens mest undertrykkende land og det er neppe noe land i senere tid som har så mye blod på hendene mot sine egne enn dette. Det er en trussel. Med det system det er der i dag og vært en stund så må det til en total omveltning på alle hold om det skal ha livets rett. Det har hatt mange stigninger og fall gjennom historien, og nå er det igjen fallende, men det kan være kortvarig.

Kommunisme vil aldri kunne greie et finansielt og økonomisk aspekt på sikt. Det er like umulig som å få en dieselbil til å gå på bensin eller motsatt.

http://www.dn.no/nyheter/utenriks/2016/09/08/0613/Asia-i-dag/asia-i-dag-bunnen-ndd-for-asia–kina-leder-an

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s