Alt tyder på at bankene styret staten

Alt tyder på at bankene styret staten. 

Blant annet av at Antallet konkurser i året ca 2000 Som varierer. På en kost av 27 000/- per utgjør en kost på :   54 mill Som er betalt av staten for å kreve inn beløper som er alt fra ca 25 000/- til flere mill per stk. De får inn ca. 10 % av dette.

Flere av konkursene blir reddet ved at de oppfordrer til å låne pengene av banken for å unngå konkursen ved første rettsmøte. Også etter konkursen blir det belånt for å gjøre opp gjelden etter anbefaling av boets advokat som gir uttrykk av  å være på skyldnere side, men er ikke det.

For presse opp eller kontrolle konkurs statestikken justeres den  ved bruk av forfalt etterslep dvs hvor lang tid over forfall det går før det blir foretatt rettslige tiltak eller hvor lang tid det går uten at det blir foretatt rettslige tiltak. Måten man fikk haustet opp finanskrisen på var blant annet ved å få opp antallet konkurser som ble gjort ved at gjeld til firmaer for moms og skatt ble på dato dvs ved forfall ble sendt til og slått konkurs som tidlige bare hadde ligget både ett og to år før skjedde noe ved at de bare gjentok purringer.  Og her ble det da anbefalt at de skulle låne penger for å gjøre opp gjelda.

Dette var det kun bankene som tjente på siden staten bar kostnaden som ikke veide opp mer enn de fikk inn. Samt at rettsapparatet og advokatene tjente på det. Indirekte betalt av det norske folk gjennom skatt osv.

Om de hadde kjørt på en måte at tok gjelda direkte uten rettsapparatet osv så hadde mange av firmaene med etterslep kommet seg over kneika og klart seg og alle de direkte involverte parter hadde tjent på det med unntak  av bankene osv.

Her er jo spørsmålet om staten er så presset for midler at må ty til dette samt fra bankene, men ingenting tyder på dette for de ville ikke da  ha midler til å ta firmaene til retten g om så kunne den låne direkte fra banken. Således tyder alt at staten er styrt av bankene. Samt ved  spore pengene – hvem som i første og/ eller i siste instans tjener på dette.

Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s